Caudalie Soleil Des Vignes Shower Gel * 200 ML

Caudalie Soleil Des Vignes Shower Gel * 200 ML

Lekë 1,510.00
Title:  
Caudalie Soleil des Vignes Shower Gel është një produkt i formuluar pa sapun dhe i pasuruar në aloe vera dhe me nota të kokosit, luleve të portokallit dhe jaseminit.

200 ml

Caudalie Soleil des Vignes Shower Gel është një produkt i formuluar pa sapun dhe i pasuruar në aloe vera dhe me nota të kokosit, luleve të portokallit dhe jaseminit.

  • Baza e saj e butë e pastrimit është me origjinë bimore.
  • Pastron butësisht, respekton pH fiziologjik të lëkurës dhe e lë butësisht të aromatizuar.Aplikojeni në lëkurë të lagur, pastroni dhe shpëlajeni.Shiko edhe