Caudalie The Des Vignes Fresh Fragrance

Lekë 3,770.00
Size:  
Aroma e freskët e Thé des Vignes është një aromë veçanërisht e butë dhe e zjarrtë.

50 ml, 100 ml

Aroma e freskët e Thé des Vignes është një aromë veçanërisht e butë dhe e zjarrtë.

Një aromë sekrete e mbrëmjes, ajo kombinon notat sensuale të Myshkut të Bardhë dhe Nerolit me një nuancë të likerit të Xhinxherit dhe një infuzion me Lule Portokalli dhe Jasemini.

Nuk Përmban:

  • Parabene.
  • Fenoksietanol.
  • Ftalate.
  • Vajra minerale.
  • Përbërës me origjinë shtazore.

Spërkateni në lëkurën ose rrobat tuaja, sa herë që dëshironi.

Shiko edhe