Caudalie Vinofresh Natural Stick Deodorant* 50 GR

Caudalie Vinofresh Natural Stick Deodorant* 50 GR

Lekë 1,800.00
Title:  
Deodorant me përbërës 98% me origjinë natyrale.

50 gr

Formula unike e deodorantit është bërë me përbërës 98% me origjinë natyrale, ofron efektivitet 24 orë dhe është pa alumin, alkool, silikon dhe bikarbonat sode.

Formati stick ofron një aplikim të lehtë, pa lënë gjurmë dhe pa bllokuar poret.

Në thelb të formulës është uji organik i rrushit për një veprim qetësues, prebiotik dhe hidratues.

Aromë freskuese, uniseks, e cila ofron një mbrojte gjallëruese gjatë gjithë ditës që i përshtatet grave po aq sa burrave.

  • Neutralizon aromat.
  • Redukton bakteret përgjegjëse për aromat.
  • Hidraton.
  • I përshtatshëm për lëkurën e ndjeshme.

Për efektshmëri maksimale, aplikoni çdo ditë, rreth 5 deri në 10 herë, për të pastruar dhe tharë lëkurën.

Shiko edhe