Caudalie Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream* 50 ML

Lekë 1,800.00
Title:  
Krem duarsh për pastrimin e njollave të errëta.

50 ml

Kremi i duarve për pastrimin e njollave të errëta Caudalie Vinoperfect është një kujdes i plotë për duart që bashkon fuqinë e Viniferin dhe White peony për të ndriçuar për të korrigjuar njollat.

  • Depërton me shpejtësi pa lënë fund të yndyrshëm dhe ngjitës.
  • Testuar nën kontrollin dermatologjik.


Të aplikohet në mëngjes dhe mbrëmje në duar.

Shiko edhe