Caudalie Vinosculpt Baume Corps Lift & Fermete * 250 ML

Caudalie Vinosculpt Baume Corps Lift & Fermete * 250 ML

Lekë 4,280.00
Title:  
I pasuruar me polifenole antioksidante të farës së rrushit dhe ekstrakt të irisit, kremi i trupit Vinosculpt vepron njëkohësisht në 4 zonat kritike të trupit (krahë, bust, stomak dhe vithe) për një lëkurë më të fortë nga muaji i parë i përdorimit.

250 ml

I pasuruar me polifenole antioksidante të farës së rrushit dhe ekstrakt të irisit, kremi i trupit Vinosculpt vepron njëkohësisht në 4 zonat kritike të trupit (krahë, bust, bark dhe vithe) për një lëkurë më të fortë nga muaji i parë i përdorimit.

  • Lëkura është e relaksuar, e tonifikuar dhe dukshëm më e fortë. 
  • Gjalpi shea organik ruan hidratimin e lëkurës, një element thelbësor për butësinë e elastinës.
  • Tekstura e saj e butë favorizon masazhimin dhe e lë lëkurën të butë.
  • Pas aplikimit, ndihet një aromë e lehtë me nota delikate të lules së portokallit.Vendoseni në mëngjes dhe në mbrëmje në lëkurë të pastër dhe të thatë dhe masazhojeni me lëvizje rrethore në krahë, bust, bark dhe vithe deri në depërtim të plotë.

Shiko edhe