Cera Di Cupra Face Wax Strips * 20

Cera Di Cupra Face Wax Strips * 20

Lekë 650.00
Title:  
Strisha depilimi për fytyrën.

20 copë

Cera Di Cupra Face Wax Strips ofrojnë depilim efektiv pas të cilit lëkura bëhet jashtëzakonisht e lëmuar dhe e hidratuar. Këto shirita kanë një veti të fortë që largojnë edhe qimet më të vogla, dhe lëkura qëndron e hidratuar për një kohë të gjatë pas depilimit.

  • Baza e shiritit të depilimit të fytyrës Cera di Cupra është Dylli i Bletës, i cili mund të heqë edhe qimet më të vogla, ndërsa Vaji i Arganit, Kamomili dhe Kalendula ndihmojnë në kryerjen e depilimit të fytyrës, pa asnjë acarim. 
  • Shiritat për depilim Cera di Cupra janë bërë pa ngjyrues dhe konservues, gjë që i bën ata të përshtatshëm për të gjitha zonat delikate të fytyrës.
Këto shirita rekomandohen për lëkurë normale, por mund të përdoren edhe për depilim të të gjitha llojeve të lëkurës, duke përfshirë edhe ato të ndjeshme. 

Paketa përmban 20 shirita individualë për depilim.

Mënyra e përdorimit:

  • Është e nevojshme të ngjitni një shirit dylli në zonën e dëshiruar të fytyrës, për depilim në drejtim të rritjes së qimeve. 
  • Pasi të ndodhë ngjitja, prisni disa sekonda dhe hiqni shiritin në drejtim të kundërt me drejtimin e rritjes së qimeve. 
  • Pasi të hiqni shiritin e dyllit, pastroni lëkurën me vaj ushqyes të lëkurës dhe më pas aplikoni një nga kremrat tuaj për kujdesin e lëkurës.

Shiko edhe