D.Dog Deodorizing Shampoo 250 ML

Lekë 2,490.00
Title:  
Shampo për qenushë, kundër aromave. 

250 ml

D.Dog ruan florën bakteriale të gëzofit dhe lëkurës së qenushit tuaj (ose ndryshe mikrobiomën) falë sistemit DoggyBiome, duke parandaluar kështu irritimet dhe erërat.

Përfitimet e Deodorizing Hair Shampoo:

  • Pastron gëzofin thellësisht
  • Përmban Stop-Odor-Plex, një agjent aromatizues natyral
  • Balancon mbiprodhimin e yndyrës (sebumit)
  • Parandalon erërat e shkaktuara nga faktorë si: smogu, aroma e cigares, bakteret e padëshiruara
  • Përmban Prebiotikë dhe Probiotikë

Nuk përmban:

  • Paraben
  • SLS/SLES (agjentë shkumues të dëmshëm për kafshët)
  • Produkte ose nënprodukte kafshësh
  • Silikon

100% VEGANE. 100% ECO-FRIENDLY.


Butësisht masazhoni gëzofin e lagur për disa minuta, dhe shpëlajeni mirë me ujë të vakët. Përsëriteni edhe një herë nëse është e nevojshme.

Shiko edhe