D.Dog White Hair Shampoo 250 ML

Lekë 2,490.00
Title:  
Shampo për qenushë me gëzof të bardhë. 

250 ml

D.Dog ruan florën bakteriale të gëzofit dhe lëkurës së qenushit tuaj (ose ndryshe mikrobiomën) falë sistemit DoggyBiome, duke parandaluar kështu irritimet dhe erërat.

Përfitimet e White Hair Shampoo:

  • Prandalon zverdhjen e qimeve dhe i jep jetë gëzofit
  • Përmban pigmente lejlja për të neutralizuar qimet me tone të kuqe dhe portokalli⁠ pa dëmtuar strukturën e qimes
  • Nuk përmban hidrogjen peroksidi
  • Përmban Prebiotikë dhe Probiotikë

Nuk përmban:

  • Paraben
  • Hidrogjen Peroksidi
  • SLS/SLES (agjentë shkumues të dëmshëm për kafshët)
  • Produkte ose nënprodukte kafshësh
  • Silikon

100% VEGANE. 100% ECO-FRIENDLY.


Butësisht masazhoni gëzofin e lagur për disa minuta, dhe shpëlajeni mirë me ujë të vakët. Përsëriteni edhe një herë nëse është e nevojshme.

Shiko edhe