D.Dog Shining Lotion 250 ML

Lekë 2,940.00
Title:  
Spray 3-në-1: hidraton, shkriftëson dhe shkëlqen lëkurën dhe gëzofin e qenushëve. 

250 ml

D.Dog ruan florën bakteriale të gëzofit dhe lëkurës së qenushit tuaj (ose ndryshe mikrobiomën) falë sistemit DoggyBiome, duke parandaluar kështu irritimet dhe erërat.

Përfitimet e Shining Lotion:

  • Spray 3-në-1: hidraton, shkriftëson dhe shkëlqen lëkurën dhe gëzofin
  • Ideal për momentet kur lëkura është e thatë ose kur qimet janë të dobëta
  • Mund të përdoret përpara se të krihni gëzofin e qenushit për të eleminuar çdo ndjesi të pakëndshme 
  • Falë vajrave natyralë eleminon tharjen e lëkurës dhe për pasojë kruarjet dhe djegiet që mund të shkaktohen nga lëkura e thatë

Nuk përmban:

  • Paraben
  • SLS/SLES (agjentë shkumues të dëmshëm për kafshët)
  • Produkte ose nënprodukte kafshësh
  • Silikon

100% VEGANE. 100% ECO-FRIENDLY.


Spruco në gëzof të largur ose të thatë. Evito kontaktin me sytë. Nuk ka nevojë për shpëlarje. 

Shiko edhe