Davines Dede Shampo * 250 ML

Davines Dede Shampo * 250 ML

Lekë 1,760.00
Title:  
Shampo delikate për të gjitha tipet e flokëve.

250 ml

Davines Dede Shampo është një shampo e karakterizuar nga një shkumë e butë, e formuluar për të pastruar butësisht flokët duke i bërë të lehta dhe me shkëlqim.
Ideale për flokë mesatarisht të imët, të hollë dhe për pastrim të përditshëm.
Përfitimet:

  • Shampo e lehtë për pastrim të butë.
  • Flokë të hidratuar, të lehtë për t'u krehur dhe të mëndafshtë.
  • Përbërësit aktivë natyralë.

  • Aplikoni një sasi të vogël në flokë të lagur, masazhoni butësisht në lëkurën e kokës, gjatësinë dhe majat e flokëve. 
  • Përsëriteni nëse është e nevojshme.

Shiko edhe