Davines Heart Of Glass Intense Treatment * 250 ML

Davines Heart Of Glass Intense Treatment * 250 ML

Lekë 2,700.00
Title:  
Trajtim kozmetik intensiv për të përforcuar ngjyrën bionde.

250 ml

Davines Heart Of Glass Intense Treatment është një trajtim kozmetik intensiv për përforcimin e biondeve. Falë kompleksit të lidhjes Biacidic dhe ekstraktit Baobab ai forcon fibrën e flokëve, duke ndihmuar në parandalimin e thyerjes, për flokë të ushqyer, të shndritshëm menjëherë.
Përfitimet:

  • Ndihmon në parandalimin e thyerjes së fibrave të flokëve.
  • Deri në +40% të rezistencës ndaj thyerjes së flokëve nëse trajtimi Intense lihet të veprojë për 5 minuta.*
  • Rezistenca rritet deri në +57% nëse trajtimi Intense lihet të veprojë më gjatë, deri në 10 minuta.*
  • Flokët janë elastikë, të ushqyer dhe të butë.

  • Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir përgjatë gjatësisë dhe majave. Lëreni për 5 deri në 10 minuta, krehni dhe shpëlajeni tërësisht.
  • Nëse është e nevojshme, ndiqni me balsamin e pasur me qelq Heart of Glass.
  • Përdoreni 1 herë në javë, ose më shpesh nëse flokët janë shumë të dëmtuar.
  • Shpëlajeni tërësisht në rast kontakti me sytë.

Shiko edhe