Davines Heart Of Glass Silkening Shampo * 250 ML

Davines Heart Of Glass Silkening Shampo * 250 ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Shampo delikate për të pastruar dhe qartësuar tonet e biondes.

250 ml

Davines Heart Of Glass Silkening Shampo është një shampo delikate për të pastruar dhe zbardhur tonet bionde, duke siguruar ushqim për flokët natyralë dhe të trajtuar në mënyrë kozmetike.
Përfitimet:

  • Siguron ushqim dhe hidratim;
  • Balancon reflektimet e padëshiruara;
  • Veprim i menjëhershëm ndriçues në nuancat bionde natyrale dhe kozmetike;
  • Pigmente natyrale pa rrezik të mbingarkesës së ngjyrës.

  • Aplikojeni në lëkurën e kokës dhe flokët e lagur, duke e masazhuar butësisht.
  • Shpëlajeni tërësisht dhe përsërisni nëse është e nevojshme.
  • Shpëlajeni tërësisht në rast kontakti me sytë.

Shiko edhe