Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner * 250 ML

Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner * 250 ML

Lekë 3,300.00
Title:  
Balsam i përshtatshëm për flokë të pastrukturuar dhe të brishtë.

250 ml

Davines Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner është një balsam i përshtatshëm për flokë të pastrukturuar dhe të brishtë.
Përfitimet:

  • Veprim thellësisht hidratues në flokë të thatë dhe të brishtë.
  • Forcon strukturën e flokëve dhe i jep butësi dhe shkëlqim.
  • Përbërësit aktivë natyralë.

Përdorimi:

  • Aplikojeni në gjatësi dhe skaje të pastra dhe të lagura. Lëreni për 5 minuta, më pas krihni dhe shpëlajeni mirë.
  • Balsami mund të përdoret në çdo kohë që dëshironi sipas nevojave të flokëve.

Shiko edhe