Davines OI All In One Milk

Lekë 2,100.00
Sasia:  
Një locion spray me shumë funksione që zbut, kontrollon elektrizimin dhe mbron flokët nga nxehtësia.

50 ML dhe 135 ML

Davines OI All In One Milk është një trajtim shumëfunksional me spërkatje që zbut, kontrollon këputjen dhe mbron flokët nga nxehtësia.

Përfitimet:

·         Flokë super të ndritshëm dhe të butë.

·         Efekt hidratues zbutës dhe kundër kërcitjes.

·         Antioksidant dhe mbrojtje nga nxehtësia.

·         Aromë e qëndrueshme.

Përbërësit:

Të gjitha produktet e linjës OI përmbajnë Vaj të nxjerrë nga Roucou, një bimë vendase e Amazonës, është shumë e pasur me beta-karoten (100 herë më shumë se karotat) dhe ka një veprim ristrukturues në flokë dhe favorizon rritjen e tyre.  • Aplikoni 10-15 spërkatje në flokë të larë e të tharë me peshqir.
  • Mos e shpëlani dhe vazhdoni me stilimin.
  • Është e mundur të aplikohet produkti si një fund hidratues, duke e avulluar direkt në duar dhe më pas duke e shpërndarë në mënyrë të barabartë në flokë, nëse ato janë veçanërisht të dehidratuara.


Shiko edhe