Davines OI Hair Butter

Lekë 1,400.00
Sasia:  
Gjalpë ushqyes për flokët me veti antioksidante me një aromë të këndshme.

-

Davines OI Hair Butter është një gjalpë ushqyes antioksidant me një aromë shqisore. Ka një veprim disiplinor kundër kërcitjes duke i dhënë flokëve butësi dhe shkëlqim të jashtëzakonshëm me një efekt të menjëhershëm kozmetik.

Përfitimet:

  • Ushqen dhe hidraton thellësisht flokët me një efekt shtesë bukurie.
  • Mbrojtje antioksiduese ndaj rrezeve UV.
  • Veprim rregullues dhe kundër kërcitjes.
  • Efekt i fortë dhe i menjëhershëm kozmetik.
  • Flokë jashtëzakonisht të butë, me trup të plotë dhe me shkëlqim.
  • Parfum i qëndrueshëm.
Përbërësit:
Të gjitha produktet e linjës OI përmbajnë vaj të nxjerrë nga Roucou, një bimë vendase e Amazonës, është shumë e pasur me beta-karoten (100 herë më shumë se karotat) dhe ka një veprim ristrukturues në flokë dhe favorizon rritjen e tyre.

Përdorimi:

  • Punojeni produktin në pëllëmbën e dorës përpara aplikimit.
  • Për flokë mesatarë deri të trashë: aplikojeni në flokë të lagur dhe lëreni për 5-10 minuta. Shpëlajeni tërësisht.
  • Për flokë mesatarë deri të imët: aplikojeni në flokë të thatë, lëreni për 10 minuta. Shpëlajeni tërësisht. Vazhdoni me shampon.
  • Për një trajtim shtesë ushqimor: aplikojeni para dhe pas larjes me shampo siç tregohet më sipër.

Shiko edhe