Davines OI Liquid Luster * 300 ML

Davines OI Liquid Luster * 300 ML

Lekë 3,850.00
Title:  
Trajtim me shpëlarje për të gjitha llojet e flokëve.

300 ml

Davines OI Liquid Luster është një trajtim shpëlarës pa peshë për të gjitha llojet e flokëve. Falë strukturës inovative të lëngshme të pastër, agjentët hidratues janë në kontakt të drejtpërdrejtë me fibrën e flokëve, për një efekt ndriçues të menjëhershëm dhe një përfundim të butë. Flokët janë menjëherë tepër të shndritshëm, të mëndafshtë dhe jashtëzakonisht të butë, për një përfundim rrezatues si xhami.
Përfitimet:

 • Trajtim super i shpejtë, pa kohë përpunimi.
 • Flokë të menjëhershëm ekstra me shkëlqim dhe të butë.
 • Flokët nuk rëndohen.
 • Rezultate të menjëhershme që nga përdorimi i parë.
Testi i efikasitetit:
 • 6X flokë më të shndritshëm*
 • 3,5X flokë më të mëndafshtë**
 • Butësi ekstreme***

Përdorimi:

 • Pas larjes me shampo, shtrydhni ujin e tepërt nga flokët. Ndani dhe aplikojeni direkt në flokë duke u ngopur plotësisht nga mesi i gjatësisë deri tek majat. Krehni përmes.
 • Përdorni 1 dozë (20 ml) për flokë të shkurtër dhe 2 doza (40 ml) për flokë të gjatë.
 • Shpëlajeni.
 • Ndiqni me balsamin OI në rast të flokëve të trashë ose të padisiplinuar për hidratim shtesë.

Shiko edhe