Davines OI Shampoo * 280 ML

Davines OI Shampoo * 280 ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Shampo e butë me qumësht, ideale për të gjitha llojet e flokëve.

280 ML

Davines OI Shampoo është një shampo e butë me qumësht, ideale për të gjitha llojet e flokëve. E pasur me vaj ushqyes Roucou është shampoja perfekte e përditshme për të mbajtur flokë të butë, me shkëlqim dhe voluminoz. Veprim antioksidues dhe parfum afatgjatë.

Përfitimet:

·         Pastrim delikat dhe ndijor.

·         I pasuruar me vaj Roucou plot me beta-karoten dhe antioksidantë. Ai forcon flokët dhe mbron nga efektet e plakjes dhe dëmtimit të mjedisit.

·         Veprim zbërthyes.

·         Efekt i fortë dhe i menjëhershëm kozmetik.

·         Flokë të butë, me shkëlqim dhe plot trup.

·         Parfum i qëndrueshëm.

Përbërësit:

Të gjitha produktet e linjës OI përmbajnë Vaj të nxjerrë nga Roucou, një bimë vendase e Amazonës, është shumë e pasur me beta-karoten (100 herë më shumë se karotat) dhe ka një veprim ristrukturues në flokë dhe favorizon rritjen e tyre.





  • Masazhojeni butësisht në flokë të lagur dhe shpëlajeni.
  • Përsëriteni aplikimin nëse është e nevojshme.
  • Shpëlajeni tërësisht.
  • Ndiqeni me balsamin OI.


Shiko edhe