Davines SOLU Shampoo * 250 ML

Davines SOLU Shampoo * 250 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Shampo e formuluar për të hequr mbetjet e produkteve për styling ose para një shërbimi permanent.

250 ml

Davines SOLU Shampoo është një shampo e formuluar për të hequr mbetjet e produkteve styling ose përpara një shërbimi të përhershëm.

Shkuma e pasur siguron flokë jashtëzakonisht të pastër.

Përparësitë:

  • Pastroni në thellësi çdo grumbullim ose mbetje nga produktet e stilimit.
  • Rifreskon lëkurën e kokës dhe flokët.
  • I lë flokët të butë dhe me shkelqim.
  • Përbërës natyralë.

Aplikimi:

  • Aplikojeni në flokë të lagur. 
  • Masazhojeni butësisht dhe shpëlajeni.

Shiko edhe