Deep Relief Gel * 50 G

Deep Relief Gel * 50 G

Lekë 501.00
Title:  
Xhel me veprim lokal për lehtësimin e dhimbjeve muskulare.

50 g

Deep Relief Gel është një xhel i pastër pa ngjyrë që përmban Ibuprofen (5%) dhe Levomentol (3%).

Deep Relief është efektiv për lehtësimin e:

 • dhimbje reumatike;
 • dhimbje muskulare;
 • dhimbjet;
 • sforcimet;
 • ndrydhjet;
 • dhimbje shpine;
 • lëndimet sportive.
Formulimi me veprim të dyfishtë lejon përthithjen e shpejtë dhe të përqendruar të përbërësve aktivë përmes lëkurës, direkt deri në pikën e dhimbjes.
 • Ibuprofeni është një medikament nga grupi i barnave të quajtura barna anti-inflamatore jo-steroide, të cilat ofrojnë lehtësim efektiv të qëndrueshëm të dhimbjes dhe reduktojnë inflamacionin dhe ënjtjen.
 • Levomentoli vepron si një kundërirritues duke ofruar një ndjesi qetësuese të menjëhershme për të lehtësuar dhimbjen. Rezultati i këtij kombinimi është lehtësimi i menjëhershëm i dhimbjes që zgjat për orë të tëra.
I përshtatshëm për Të rriturit dhe fëmijët e moshës 12 vjeç e lart.

Përdorimi:
Për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç:

 • Aplikoni xhelin në një shtresë të hollë mbi zonën e prekur.
 • Për çdo aplikim, përdorni rreth 1-4 cm.
 • Masazhojeni butësisht derisa xheli të përthithet. Do të vini re një ndjesi shpimi gjilpërash.
 • Përsëritni këto hapa deri në 3 herë në ditë, por jo më shumë. (Mos e përsëritni më shpesh se çdo 4 orë.)
 • Lani gjithmonë duart pas përdorimit.

Shiko edhe