Dermedic Capilarte Serum Treatment * 150ML

Lekë 3,230.00
Title:  
Serum trajtues për nxitjen e rritjes së flokeve.

150 ml

Serum trajtues për nxitjen e rritjes së flokeve.

  • Ushqen intensivisht qelizat e folikulit të flokëve dhe zgjat fazën anagjene të rritjes së flokëve.
  • Mbron dhe rigjeneron qelizat e folikulit të flokëve dhe përmirëson vitalitetin e tyre.
  • Stimulon mikroqarkullimin në lëkurën e kokës duke përmirësuar kështu oksigjenimin e matricës së flokëve.
  • Rrit volumin e flokëve dhe zvogëlon dukshëm rënien e flokëve.
  • Pengon prodhimin e dihidrotestosteronit (DHT) - një hormon përgjegjës për shkurtimin e fazës së rritjes së flokëve dhe folikulave të flokëve.

Aplikoni një sasi të vogel serumi në skalp dhe masazhojeni me mollzat e gishtave. Lëreni të përthithet nga lëkura. Mos e shplani. Përdoreni për 3 muaj. Me pas duhet një muaj pushim.


Shiko edhe