Dermedic Capilarte Soothing Shampoo * 300ML

Dermedic Capilarte Soothing Shampoo * 300ML

Lekë 2,340.00
Title:  
Shampo për skalp dhe flokë shumë të ndjeshëm.

300 ml

  • Shampo për skalp dhe flokë shumë të ndjeshëm.
  • Stimulon mikroqarkullimin e kokës dhe ushqen intensivisht qelizat e folikulave të flokëve.
  • Stimulon dhe forcon qelizat e folikulit të flokëve.
  • Zgjat fazën anagjene të rritjes së flokëve.
  • Zvogëlon humbjen e flokëve.
  • Rrit volumin dhe trashësinë e flokëve.

Aplikoni një sasi të vogël shampo në duart tuaja dhe më pas në lëkurën e lagur të kokës. Masazhoni butësisht lëkurën e kokës dhe flokët për rreth 2 minuta, pastaj shpëlajeni tërësisht. Në rast kontakti me sytë lajini me ujë.

Shiko edhe