Dermedic Capilarte Strengthening Shampoo Anti Hair Loss * 300 ML

Lekë 2,340.00
Title:  
Shampo forcuese kundra rënies së flokëve.


300 ml

  • Shampo forcuese kundra rënies së flokëve.
  • Përmirëson furnizimin me gjak të gjëndrave të flokëve dhe gjendjen e qelizave që ndërtojnë folikulat.
  • Ushqen dhe forcon rrënjën dhe stimulon aktivitetin e saj biologjik.
  • Zgjat ciklin e rritjes së flokëve.
  • Zvogëlon humbjen e flokëve.
  • Rrit volumin dhe trashësinë e flokëve.
  • Rekomandohet për përdorim të përditshëm, gjatë gjithë vitit.

Aplikoni një sasi të vogël shampo në duart tuaja dhe më pas në lëkurën e kokës. Masazhoni butësisht dhe tërësisht për të hequr çdo papastërti dhe për të zhbllokuar hyrjen në gjëndrat e flokëve. Lëreni në lëkurë dhe flokë për rreth 2 minuta. Shpëlajeni tërësisht.

Shiko edhe