Dermedic Deodorant Anti-Persp R * 60 ML

Dermedic Deodorant Anti-Persp R * 60 ML

Lekë 900.00
Title:  
Deodorant anti-perspirant.

60 ml

Dermedic Deodorant Anti-Persp R është një deodorant anti-perspirant.

  • Redukton prodhimin e djersës;
  • Kufizon efektet e zbërthimit të djersës nga bakteret;
  • Nuk lë shenja në veshje;
  • Ruan efektin për 48 orë;
  • Ka një aromë neutrale;
  • Hipoalergjike.

Aplikoni deodorantin roll on në lëkurë të pastër dhe të thatë. Mos e aplikoni në lëkurë të irrituar.

Shiko edhe