Dermiurea 10% * 200 ML

Dermiurea 10% * 200 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Një krem hidratues I fuqishëm i cili ka aftësinë që të kthejë siperfaqen e thatë dhe të plasaritur të thembrave në të butë dhe elastike.

200 ml

Dermiurea 10% është një krem hidratues I fuqishëm i cili ka aftësinë që të kthejë siperfaqen e thatë dhe të plasaritur të thembrave në të butë dhe elastike. 

Përbërësi kryesor është Urea, një përbërës natyral i epidermës së lëkurës. Kur niveli i Ureas ulet atëherë lëkura e humbet aftësinë për tu hidratuar kështu që lëkura bëhet e ashpër dhe e fortë duke u plasaritur. 

Dermiurea 10% bën të mundur hidratimin, zbutjen dhe shërimin e plasaritjes së thembrave. Lëkura bëhet e butë dhe fleksibël.

Të mbahen këmbët në ujë të ngrohtë 10-20 min, të thahen dhe të lyhen,2-3 herë në ditë.

Shiko edhe