Diego Dalla Palma Jalu Alore Gel D'Aloe * 150 ML

Diego Dalla Palma Jalu Alore Gel D'Aloe * 150 ML

Lekë 2,990.00
Title:  
Një xhel i çmuar me Aloe dhe Acid Hialuronik, i përmirësuar me përbërës aktivë me një veprim mbrojtës dhe qetësues.

150 ml

Diego Dalla Palma Jalu Alore Gel D'Aloe është një xhel i çmuar me Aloe dhe Acid Hialuronik, i përmirësuar me përbërës aktivë me një veprim mbrojtës dhe qetësues. Gjithashtu perfekt për lëkurat më të ndjeshme, hidraton dhe qetëson dhe jep lehtësim në të gjitha fazat e skuqjes dhe acarimit të shkaktuar nga dielli dhe më gjerë.
Ai siguron:

  • Acidi Hialuronik që hidraton lëkurën.
  • Threalose me efekte mbrojtëse.
  • Allantoin qetëson edhe lëkurën më të ashpër.
  • Alga Coralline me veprim riparues dhe anti-plakje.
  • Niacinamidi forcon dhe rigjallëron lëkurën.
Nuk përmban ujë për efikasitet maksimal.
Për t'u përdorur çdo ditë, rigjallëron lëkurën duke e mbrojtur atë nga të gjithë agjentët atmosferikë.

Udhëzime:

  • Masazhojeni butësisht në fytyrë dhe trup.

Shiko edhe