Doppelherz Irotec * 30

Doppelherz Irotec * 30

Lekë 1,300.00
Title:  
Suplement me bazë acidi folik dhe hekuri për gratë shtatzëna.

30 Tableta

Gjatë shtatzënisë është shumë e rëndësishme marrja adekuate e hekurit dhe acidit folik:

1.Hekuri është i nevojshëm për prodhimin e hemoglobinës, e cila rritet gjatë shtatëzënësisë për të furnizuar nënën dhe fetusin me oksigjen të mjaftueshëm.

2.Acidi folik është i nevojshëm për formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe ndihmon në zvogëlimin e rrezikut të anomalive të zhvillimit, siç janë defektet e tubit nervor.

Bazuar në udhëzimet e Organizatës Botërore të Shëndetësisë, gratë shtatzëna duhet të marrin një shtesë hekuri dhe acidi folik sa më shpejt të jetë e mundur gjatë shtatzënisë.

Tabletat e veshura me film Doppelherz IroTec lëshojnë sasi optimale hekuri dhe acidi folik. Marrja ditore e një tablete në fillim të shtatzënisë siguron nivele normale të hemoglobinës amtare dhe fetale, parandalon aneminë antenatale dhe ul rrezikun e defekteve të tubit nervor. Ky kombinim i hekurit dhe acidit folik gjithashtu ka një ndikim pozitiv në rezultatin e shtatzënisë.


Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe