Doppelherz Magnesium 400 * 30

Doppelherz Magnesium 400 * 30

Lekë 1,200.00
Title:  
Tableta me përmbajtje magnezi për funksionimin normal të muskujve dhe metabolizmin e energjisë.

30 Tableta

Tabletat Doppel Herz janë të përbëra nga:

  • Magnezi, i cili kontribuon në metabolizmin e energjisë dhe në funksionimin normal të muskujve dhe sistemit nervor.
  • Vitamina B1, e cila ndihmon në funksionimin normal të zemrës.
  • Vitaminat B6 dhe B12, luajnë rol në funksionimin normal të sistemit nervor, si dhe kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, të cilat janë përgjegjëse për transportin e oksigjenit në gjak. Përveç kësaj, ato kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar.
  • Acidi folik luan një rol në ndarjen normale të qelizave dhe formimin e gjakut. Së bashku me vitaminat B6 dhe B12, kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës.Doza e rekomanduar është 1/2 - 1 tabletë në ditë.

Shiko edhe