Doppelherz Eisen-Femin + Folsaure Direct * 20

Doppelherz Eisen-Femin + Folsaure Direct * 20

Lekë 1,200.00
Title:  
Suplement me përmbajtje hekuri, acidi folik dhe vitamina.

20 bustina

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT përmban 14 mg hekur, një kombinim i acidit folik, vitaminave B6, B12 dhe vitaminës C. 

Hekuri kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut.

Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut. Acidi folik luan një rol në formimin normal të gjakut. 

Vitaminat B6 dhe B12 dhe hekuri gjithashtu japin një kontribut në metabolizmin normal të energjisë. Vitamina C rrit thithjen e hekurit dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. 

Doza e rekomanduar është një bustinë në ditë. 

Vendoseni direkt në gjuhë dhe lëreni të tretet ngadalë.

Shiko edhe