Doppelherz B-Komplex Depot * 45

Doppelherz B-Komplex Depot * 45

Lekë 1,260.00
Title:  
Suplement me përmbajtje të vitaminave B-kompleks.

45 Tableta

Mirëqenia fizike dhe performanca influencohen nga faktorë të ndryshëm. Këtu përfshihet aktiviteti fizik dhe një dietë e shëndetshme. Sfidat dhe stresi i jetës së përditshme kërkojnë energji dhe mirëqënie nervore.

Kompleksi i vitaminës B përmban gjithsej 8 vitamina: acid folik, vitaminë B1, vitaminë B2, vitaminë B6, vitaminë B12, acid pantotenik, niacinë dhe biotinë. Të gjitha janë të strukturuara ndryshe dhe marrin detyra të ndryshme në trup.

Vitaminat biotin, niacin, vitaminat B1, B2, B6 dhe B 12 kontribuon në metabolizmin energjitik dhe në funksionimin normal të sistemit nervor.

Acidi pantotenik luan rol në performancën normale mendore.

Vitaminat B6 and B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, e cila mundëson transportin e oksigjenit në gjak. Gjithashtu ato kontribuojnë në funksionimin e sistemit imunitar.


Doza e rekomanduar është një tabletë në ditë, pas ushqimit.

Shiko edhe