Doppelherz Immun Plus+ Echinacea * 20

Doppelherz Immun Plus+ Echinacea * 20

Lekë 1,170.00
Title:  
Suplement për përforcimin e sistemit imunitar.

20 tableta

Tabletat Immun plus Echinacea Depot nga Doppelherz përmbajnë 5 vitamina të vlefshme si dhe tre elementët gjurmë zink, hekur dhe selen. Gjithashtu përfshihet 25 mg ekstrakt nga bima e ekinaceas.

Një furnizim i mjaftueshëm i disa lëndëve ushqyese është thelbësor për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e shëndetshme. Meqenëse trupi nuk mund të prodhojë vetë vitamina dhe minerale, ato duhet të furnizohen rregullisht dhe mjaftueshëm me ushqim. Sidoqoftë, me një dietë të paekuilibruar furnizimi nuk është optimal.

• Vitamina A ndihmon në mirëmbajtjen e mukozave normale.
• Vitaminat B12 dhe B6 ndihmojnë në uljen e lodhjes.
• Vitamina C mbështet sistemin imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.
• Vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave dhe funksionimin e muskujve dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Tabletat Depot nga Doppelherz mundësojnë një çlirim të vonuar të ushqyesve,që i siguron trupit ushqyesve idealë për shumë orë, njëra pas tjetrës.


Merrni 1 tabletë një herë në ditë me një vakt shoqëruar me lëng të mjaftueshëm.

Tabletat gjithashtu mund të ndahen në dy gjysma nëse është e nevojshme.

Shiko edhe