Doppelherz Magnesium + Calcium + D3 Direct * 20

Doppelherz Magnesium + Calcium + D3 Direct * 20

Lekë 1,405.00
Title:  

Si një mineral thelbësor, magnezi mbështet funksionimin e muskujve.

Si një lëndë ushqyese përkatëse e kockave, kalciumi është i përfshirë në mënyrë të konsiderueshme në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e kockave. Vitamina D "ndihma për instalimin e kalciumit" promovon thithjen e kalciumit në trup dhe mbështet instalimin e kalciumit në kocka.

Shtesa ushqimore nga Doppelherz e kombinuar me vetëm një tabletë në ditë 250 mg magnez, 450 mg kalcium dhe 10 µg vitaminë D3 ka kuptim me njëri-tjetrin. 

  • Magnezi mbështet funksionin normal të muskujve dhe sistemit nervor kontribuon në metabolizmin normal të energjisë. 
  • Kalciumi është i nevojshëm për mirëmbajtjen e kockave normale  dhe kontribuon në funksionimin normal të muskujve.
  • Trupi mund të prodhojë vetë vitaminën D përmes ekspozimit të rregullt në rrezet e diellit.

Merrni 1 bustinë në ditë gjatë ushqimit.

Tabletat gjithashtu mund të ndahen në dy gjysma nëse është e nevojshme.

Shiko edhe