Doppelherz Glucosamin Extra 700 * 30

Doppelherz Glucosamin Extra 700 * 30

Lekë 1,240.00
Title:  
Suplement për kockat, kartilagjet dhe indin lidhor.

30 Tableta

Aparati jonë i lëvizjes (kërcet, kockat, indet lidhëse) na duhet çdo ditë. Stresi i përditshëm, mbipesha dhe mosha që kalon janë në disfavorin tonë. Për mirëmbajtjen e lëvizjes dhe cilësisë së jetës në çdo moshë është e nevojshme një ushqyerje e mirë.

Kapsulat DoppelHerz Glucosamine Extra 700 përmbajnë një kombinim vital mikronutrientësh, vitaminë C, bakër, selenium dhe zink.

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit pra drejtpërdrejtë në formimin e kockave dhe kartilagjeve.

Vitaminat C dhe E dhe elementët gjurmë si zinku, seleniumi and bakri kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Zinku kontribuon në mirëmbajtjen e kockave të shëndetshme.

Bakri ndihmon në mirëmbajtjen e indit lidhor. Indi lidhes është struktura mbështetëse dhe stabilizuese e trupit.

Glukozamina është një proteinë e veçantë që gjendet në qelizat e indit lidhor
Kondroitina është një përbërës që ndihmon kartilagjet në mbajtjen e ujit.

Vitaminat dhe disa elementë nuk mund të formohen vetë në trup. Ato janë të rëndësishme dhe duhet të merren çdo ditë me ushqim.
Kapsulat Doppelherz përmbajnë një kombinim vitaminash vitale dhe mineralesh që kujdesen për shëndetin dhe mirëqënien e trupit tonë.


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë gjatë një vakti ushqimor.

Shiko edhe