Dr. Ciccarelli Crema Mani Igienizzante * 75 ML

Dr. Ciccarelli Crema Mani Igienizzante * 75 ML

Lekë 450.00
Title:  
Krem hidratues dhe higjenizues për duart.

75 ml

Dezinfekton pa tharë lëkurën, duke ndihmuar në zvogëlimin e ngarkesës mikrobike të pranishme në duar dhe duke ndihmuar në promovimin e një mjedisi të pafavorshëm për përhapjen e mikroorganizmave
Aromë 100% natyrale me:

  • Vaj Pemes çaji, Vaj Esencial Natyral, i njohur për veprimin e tij pastrues, antibakterial dhe antifungal.
  • Me Betaine: prebiotik hidratues dhe zbutës natyral.
  • Vitaminë E: mbrojtëse, ushqyese dhe antioksiduese.
  • Hidroklorur Oktenidine: substancë aktive e njohur për efektet antimikrobike.


Aplikoheni 2 herë në ditë.

Shiko edhe