Dr. Taffi Argilla Verde Ventilata * 500 G

Dr. Taffi Argilla Verde Ventilata * 500 G

Lekë 1,150.00
Title:  
Argjilë e gjelbër në formë pluhuri.

500 g

Dr. Taffi Argilla Verde Ventilata është një produkt shumë i vlerësuar dhe i shfrytëzuar gjerësisht në fushën fitoterapeutike dhe kozmetike, për shkak të vetive të tij pastruese, detoksifikuese, rimineralizuese dhe antibakteriale.

  • Argjila jeshile e njohur edhe si balta jeshile është një substancë e përbërë nga një përzierje përbërësish me origjinë minerale, me origjinë nga erozioni i shkëmbinjve të granitit dhe si pasojë e ridepozitimit të materialeve të kalbura që rrjedhin prej tyre. Është pikërisht kjo përbërje e veçantë minerale që i jep argjilës së gjelbër vetitë e shumta që gëzon.

Përgatitni një pastë mjaft të fortë duke shtuar ujë ose vaj dhe aplikojeni në pjesën e prekur. 

Lëreni për të paktën 10 minuta. 

Hiqeni me një tampon pambuku dhe ujë të ngrohtë.

Shiko edhe