Dr. Taffi Crema Corpo Cashmere Iris * 200 ML

Dr. Taffi Crema Corpo Cashmere Iris * 200 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem hidratant trupi.

200 ml

Dr. Taffi Crema Corpo Cashmere Iris është një krem trupi me një formulim delikat ekstrakte bimësh.

Përmban:

  • Aloe Vera;
  • Malva Sylvestris;
  • Althea Officinalis.

Siguron një hidratim të plotë të lëkurës dhe lë një ndjesi rehatie dhe freskie.

Aplikohet pas dushit ose sa herë të jetë e nevojshme, duke e masazhaur lehtë.

Shiko edhe