Dr. Taffi Jeans Pepe Bianco Bio & Vegan Crema Corpo * 200 ML

Dr. Taffi Jeans Pepe Bianco Bio & Vegan Crema Corpo * 200 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem trupi me veti hidratuese.

200 ml

Dr. Taffi Jeans Pepe Bianco Bio & Vegan Crema Corpo është një emulsion i freskët që jep hidratim dhe elasticitet, duke e veshur personin si një palë xhinse të rehatshme. 

Ideal, me butësinë e saj, nga ekstraktet e Specit të Bardhë, për ta lënë shpirtin të fluturojë mbi notat e shkujdesura të rinisë.

I testuar dermatologjikisht.

Aplikojeni kremin në trup, duke e masazhuar lehtësisht pas dushit ose sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe