Dr. Taffi Maracuja Fiori Crema Corpo * 200 ML

Dr. Taffi Maracuja Fiori Crema Corpo * 200 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem trupi hidratues.

200 ml

Dr. Taffi Maracuja Fiori Crema Corpo ështhë një krem trupi me përbërje të Luleve Maracuja, si edhe me një esencë Limoni dhe Pjeshke.

Hidraton dhe zbut lëkurën, si edhe qetëson atë duke larguar diskonfortin.

Lë një ndjesi të këndshme lulesh të frekëta.

Aplikojeni pas dushit, ose sa herë të jetë e nevojshme, duke e masazhuar butësisht.

Shiko edhe