Dr. Taffi Olio Di Mandorle Fior di Lotto * 250 ML

Dr. Taffi Olio Di Mandorle Fior di Lotto * 250 ML

Lekë 1,570.00
Title:  

Dr. Taffi Olio Di Mandorle është një vaj natyral i përsosur për të ushqyer dhe rigjallëruar çdo lloj lëkure.

Vaji i Bajames përthithet lehtësisht dhe nuk do të bllokojë poret, duke promovuar lëkurë të pastër, të butë dhe me pamje të shëndetshme.

Ky vaj natyral ushqyes për lëkurën është ideal për të gjithë trupin.

Vaji i bajames është një vaj natyral që rrjedh nga bajamet e shtypura. Vajrat me prejardhje vegjetale datojnë që në kohët biblike, kur ato përziheshin me barishte aromatike për të krijuar pomada tradicionale.


Hidhni disa pika vaji në pëllëmbët e duarve dhe masazhoni zonën e dëshiruar.

Për fytyrën, pas pastrimit të saj, aplikoni 3-5 pika vaj Bajamesh 100% të pastër dhe masazhojeni butësisht, duke treguar kujdes të veçantë për zonën rreth syve.


Shiko edhe