Dr. Taffi Olio Di Mandorle * 250 ML

Lekë 1,950.00
Aroma:  
Vaj bajamesh të ëmbla, me veti hidratante për lëkurë sensitive.

250 ml

Dr. Taffi Olio Di Mandorle  është një vaj 100% bimor i bajameve të ëmbla, të presuara në të ftohtë, i pasur me fragranca joalergjike. Gjendet në disa aroma të ndryshme si: Vanilje, Patschouli, Myshk i bardhë, Kenaf Karkade dhe lules Kamelia.

Ideal për:

  • Vetitë emoliente për lëkurën sensitive.
  • Hidratues dhe zbutës për lëkurën e trupit të bebeve.
  • Veprimin kundër strijave gjatë shtatzënies.
  • I jep lëkurës elasaticitetin e duhur për atletët dhe të moshuarit.
  • Gjallëron lëkurën pas dushit.
  • Mund të përdoret si ushqyes i flokëve apo vaj masazhues.

Pa 26 alergenë, të listuar në Direktivën 2003/15/ EC.

Testuar dermatologjikisht. Pa Nikel.

Aplikojeni produktin në lëkurë duke e masazhuar lehtë.

Të paktën një përdorim në ditë është i rekomanduar.

Shiko edhe