Dr. Taffi Pashmina Patchouly Crema Corpo * 200 ML

Dr. Taffi Pashmina Patchouly Crema Corpo * 200 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem trupi me veti hidratuese dhe ushqyese.

200 ml

Dr. Taffi Pashmina Patchouly Crema Corpo është një krem trupi me veti ushqyese dhe ristrukturuese të trupi. 

Ai ka një aromë pikante të bimës së Patchouli-t. Ky produkt relakson rrahjet e zemrës dhe sjell një qetësim nervor, krahas hidratimit dhe vetive emoliente që ka për lëkurën.

I testuar dermatologjikisht.

Aplikojeni produkti duke e masazhuar lehtë, pas dushit ose sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe