Dr. Taffi Yuta Zenzero Crema Corpo * 200 ML

Dr. Taffi Yuta Zenzero Crema Corpo * 200 ML

Lekë 1,250.00
Title:  
Krem trupi me veti hidratuese.

200 ml

Dr. Taffi Yuta Zenzero Crema Corpo është një emulsion i freskët dhe hidratues për trupin, i pasur me principe aktive bimore, i cili lë një ndjesi të mëndafshtë në lëkurë. 

Ekstrakti i Xhinxherit jep një gjallëri të perceptueshme lehtë në lëkurë.

I testuar dermatologjikisht.

Aplikojeni kremin në trup duke e masazhuar me lehtësi, pas dushit ose sa herë të jetë e nevojshme.

Shiko edhe