Drasanvi Folic Acid * 30

Drasanvi Folic Acid * 30

Lekë 1,100.00
Title:  
Acidi folik është një vitaminë që i përket grupit B, e njohur edhe si vitamina B9.

30 kapsula

Drasanvi Folic Acid përmban acid folik është një vitaminë që i përket grupit B, e njohur edhe si vitamina B9.
Funksionet e kësaj vitamine, sipas Akademisë Evropiane të Sportit dhe Fitnesit (ESFA) janë:

  • Kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë.
  • Kontribuon në sintezën e shëndetshme të aminoacideve.
  • Kontribuon në formimin e shëndetshëm të qelizave të gjakut.
  • Kontribuoni në ruajtjen e një ekuilibri psikologjik.
  • Duke kontribuar në funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar.
  • Ndihmon në uljen e lodhjes dhe lodhjes.
  • Ndihmon procesin e ndarjes së qelizave.

Merrni 1 kapsulë në ditë me një nga vaktet tuaja kryesore.

Shiko edhe