Ducray Extra-Doux Shampoo 400 ML

Ducray Extra-Doux Shampoo 400 ML

Lekë 2,100.00
Title:  
Shampo për flokë normal, për përdorim të përditshëm.

200 ml

Ducray extra-doux dermoprotektive është një shampo për përdorim të përditshëm për flokë normal dhe delikatë për të gjithë familjen.
  • Falë  formulës  së saj delikate, Extra-Doux shampo mbron skalpin, disiplinon flokët, i rikthen bukurinë dhe shkëlqimin.
  • Nuk shkakton djegie të syve.
Aplikohet në flokë të lagur dhe masazhohet derisa të formojë shkumë. Shplahet koka me ujë të bollshëm.
Përdoret aq shpesh sa është e nevojshme.

Shiko edhe