Ducray Kelual Ds Shampoo 100 ML

Ducray Kelual Ds Shampoo 100 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Shampo për trajtimin e zbokthit.

100 ml

Shampo Ducray Kelual DS eleminon zbokthin seborroik dhe qetëson skalpin duke parandaluar ripersëritjen e tij.
Aplikimi i shampos si trajtim mbajtës është një herë në javë, që mundëson reduktimin e shfaqjes së zbokthit në vazhdimësi.
Aplikoni shampon dhe masazhoni kokën për disa minuta.
Shplajeni dhe përsëriteni proçesin. Lereni për 3 minuta dhe shplajeni kokën përsëri.
Faza e trajtimit intensiv: 3 herë në javë për 2 javë.
Faza e mirëmbajtjes: 1 herë në javë.

Shiko edhe