Erba Vita Multi Mineral Mamma * 30

Erba Vita Multi Mineral Mamma * 30

Lekë 2,850.00
Title:  
Suplement ushqimor për gratë gjatë shtatzënisë dhe gjidhënies.

30 tableta

Erba Vita Multi Mineral Mamma është një suplement me një gamë të gjerë nutrientësh i përshtatshëm për femrat që duan të kenë fëmijë, ato gjatë shtatzënies apo gjidhënies.

Përmban:

 • Acid Folik, i cili ndikon në ndarjen qelizore si edhe përgatitjen indore të nënës për implementimin e fetusit.
 • Hekur, i cili ndihmon në formimi normal të rruazave të kuqe të gjakut dhe shpërndarjen normale të oksigjenit në organizëm.
 • Zink për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Magnez, i cili ndihmon në metabolizmin normal të enegjisë, funksionin normal të muskujve dhe nervave.
 • Vitaminë C, e cila mbështet funksionin normal të sistemit imunitar, në kombinim me Vitaminën E.
 • Vitamina B1, B2, Acidi Pantotenik dhe Nikotinamidi kontribuojnë në metabolizmin normal energjitik.
 • Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal proteinik.
 • Vitamina B12 ka ndikim në formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe funksionin normal të sistemit nervor.
 • Biotina mbështet mirëqënien e lëkurës, flokëve dhe thonjve.
 • Kalciumi dhe Vitamina D kanë ndikim në mirëqënien e sistemit kockor.
 • DHA kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe atij nervor të fetusit dhe, të fëmijës, i cili ushqehet me gji.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë gjatë ushqimit me shumë ujë.

Shiko edhe