ESI Fermental Max * 12

ESI Fermental Max * 12

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me funksion balancimin e florës normale bakteriale intestinale.

12 flakone

ESI Fermental Max është një suplement ushqimor me funksionin e balancimit të florës normale bakteriale të zorrëve.

Ai përmban:

  • 2 miliardë spore Bacillus Coagulans që rregullojnë florën bakteriale të zorrëve;
  • Vitamina B6 dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar;
  • Aloe Vera.
Këto mini pije praktike janë me shije të këndshme të ëmbël.

Merrni 1 flakon në ditë, mundësisht ndërmjet vakteve.

Shiko edhe