Fastum Gel * 50 G

Fastum Gel * 50 G

Lekë 412.00
Title:  
Xhel masazhues, lehtësues i dhimbjeve muskulare.

50 g

Fastum Gel përmban Ketoprofen 2.5% si përbërës farmakologjikisht aktiv dhe mund të përdoret për përdorim të jashtëm në lëkurë në sëmundje që shoqërohen me dhimbje, inflamatore ose traumatike të kyçeve, tendinave, ligamenteve dhe muskujve.

  • Një substancë e përshtatshme garanton depërtimin e përbërësit aktiv pa shfaqjen e efekteve anësore të gjeneralizuara. 
  • Preparati ka një tolerancë të shkëlqyer në vendin e aplikimit, edhe në lëkurë shumë të ndjeshme.
  • Fastum® Gel përdoret për trajtimin lokal të çrregullimeve, me natyrë reumatizmale ose traumatike, që shoqërohen me dhimbje, të sistemit osteoartikular: shtypje, ndrydhje, tërheqje muskulare, “ngrirje“ të qafës, dhimbje të shpinës (lumbago).

Përdorimi:

  • Aplikoni një shtresë të hollë dhe masazhojeni butësisht në zonën e prekur derisa të përthithet plotësisht në lëkurë. 
  • Lani duart pas përdorimit. 
  • Përsëriteni 2-3 herë në ditë sipas nevojës.

Shiko edhe