Feramax * 30

Lekë 4,200.00
Doza:  
Suplement ushqimor me përmbajtje hekuri.

30 tableta

Feramax është një suplement ushqimor me bazë Hekuri, i cili përdoret në rastet e mungesës së këtij elementi në organizëm, për të trajtuar aneminë karenciale që vjen pikërisht nga vlerat nën normë të këtij elementi.

Feramax përmban kompleksin Polidekstrozë Hekur, i cili tolerohet shumë mirë nga stomaku dhe përthithet shumë mirë duke plotësuar nevojat ditore me një administrim të vetëm.

Këshillohet përdorimi i 1 tablete në ditë ose sipas udhëzimeve të mjekut specialist.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe