Ferritin Oti * 240 ML

Ferritin Oti * 240 ML

Lekë 488.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekur.

240 ml

Ferritin Oti është një suplement ushqimor me bazë Hekur, në formën e kripës Sodium Ferroglukonat.

Ky produkt indikohet në:

  • Anemitë nga mungesa e hekurit. 
  • Anemi thelbësore hipokromike. 
  • Kloroza, anemia dytësore pas hemorragjive; 
  • Sindromat oligoemike gjatë fëmijërisë dhe pubertetit për shkak të shkaqeve toksike-infektive
  • Anemi gjatë shtatzënies
  • Si ndihmës në rimëkëmbjen dhe rritjen.

Dozimi:

  • Këshillohet përdorimi i 8ml, 2 herë në ditë gjatë ushqimit për të rriturit.
  • Për fëmijët këshillohet përdorimi 4ml 2 herë në ditë gjatë ushqimit.

Në rast ndryshimi të dozës konsultohuni me mjekun tuaj.

Shiko edhe