Ferro 3 Forte * 20

Ferro 3 Forte * 20

Lekë 1,400.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë hekuri për trajtimin e anemisë.

20 kapsula

Ferro 3 Forte është një suplement ushqimor me bazë Hekuri dhe Acidi Folik, për një sistem metabolik normal si edhe për të luftuar aneminë.

  • Përmbajtja e Hekurit është vecanërisht e nevojshme tek femrat shtatzëna, pasi nevoja për hekur është e shtuar gjatë kësaj periudhe. Gjithashtu hekuri është shumë i rëndësishëm tek personat anemikë, që kanë vlera të ulëta të tij.
  • Vitamina C ndihmon në përthithjen më të mirë të hekurit nga organizmi.
  • Acidi Folik tepër i rëndësishëm në përshtatjen e trupit të nënës për implementimin e fetusit.
  • Vitaminat B1, B2 dhe B3 ruajnë funksionin normal të sistemit nervor dhe energjitik.

Këshillohet përdorimi i 3 kapsulave në ditë, mëngjes, drekë dhe darkë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.

Shiko edhe